Saturday, January 10, 2009

Nublu vestlusringid lapsevanematele

Neljapäeva õhtut korraldab Nublu vanematele vestlusringe erinevatel teemadel.

Mina ei taha!
15. jaanuar
Jonniteemalist vestlust juhib Siiri-Liisi Läänesaar

Laste omavahelised suhted – kas sõprus või kiusamine?
5. veebruar
Kuidas õpetada lastele sõbralikku suhtlemist ja grupikulutuuri, mille juures kõigil oleks hea olla? Kuidas tõsta lapse enesekindlust ja parandada suhtlemisoskust? Vastuseid aitab leida Siiri-Liisi Läänesaar.

Viirushaigused ja lapse tervise tugevdamine
26. veebruar
Levinumatest viirushaigustest, mida ette võtta, et neid vältida, kuidas ravida, millised oleksid parimad ennetusmeetodid – sellest kõigest räägib Margit Pärn.

Esmaabi lapsele
19. märts
Läbi praktilise tegevuse õpetab esmaabi andma Margit Pärn.

  • Siiri-Liisi Läänesaar
    on lõpetanud Tartu Ülikoolis kasvatusteaduste bakalaureuseõppe ja Tallinna Ülikoolis sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse magistrantuuri. Praegu õpib ta Soomes, Kuopio Ülikoolis Sotsiaalpedagoogika doktorantuuris. Ta on Perekasvatuse Instituudi koolitaja ja nõustaja 2005 aastast alates.
  • Margit Pärn
    on Põhja-Eesti Regionaalhaigla kiirabiõde, MTÜ Rahvakoolitus „ELU“ koolitaja, mitmete esmaabi käsiraamatute kaasautor. Tal on pikaajaline kogemus esmaabikoolitajana, samuti peab ta loenguid laste haiguste, traumade ennetamise ja vältimise teemadel.

Vestlusringid toimuvad neljapäeva õhtuti kell 17:30 Tabasalus Sarapuu 66. Registreerimine evelin@nublu.ee. Kohtade arv on piiratud. Osalustasu 125 krooni.

No comments: